onsdag 2. april 2008

Nå er det like før!


Flere av treningsleirens medlemmer trener iherdig før treningsleiren! Noen hører vi fint lite fra (mest sansynlig tjuvtrening eller kanskje tilbringer de tid i solarium?).

Dagens aktivitet for 3 av leirens medlemmer var rundt Gulfjellet med start på Sandsli! Noen kom seg dit i bil mens andre (med militær presisjon) hadde syklet via jobben tidligere på morgenen.

Været var upåklagelig og beina likeså. Frode-Jarle hadde riktignok tilbrakt mer tid i senga enn på rullen de siste ukene (ja, særlig) men slik er det bare. Vi ble enige (igjen med militær dirigering) at turen skulle gå over Fanafjellet via Ulven, Mobergsbakken, Os, Rolsvåg og så til Åsane. Turen var nesten over før den begynte da herrene Frode-Jarle og Morten skulle prøve å finne veien og skulle til å kjøre over hverandre. Puuh det var nære en krasj så de fikk ikke være stifinnere lengre. Farten opp Fanafjellet var avpasset meg, så det gikk rolig! Bollebutikken var stengt, så vi fikk heller ta et bilde. Resten av turen var en nytelse i flott vær med en behagelig fart. I overkant av 9 mil ble syklet og lagt til på konto. Håper mange av dere kommer på siste fellestrening i morgen før avreise.

1 kommentar:

Morten sa...

...og noen syklet til Sandsli og hentet bilen etterpå i finværet :) Var en veldig fin tur rundt Gullfjellet, fin temperatur og kun 5 dråper med regn. Ellers var det mange andre som også hadde funnet frem sykkelen.