søndag 6. april 2008

Dag 1 - Lørdag 5. april

17 (1 frafall fra fru Tuft grunnet sykdom) trøtte og forventningsfulle menneskebarn var møtt opp på Flesland denne lørdagen klokken 05.00. Borarding prosedyrer ble trygt loset gjennom av Arne og Eivind som allerede nå fikk stempelet som profesjonelle reiseledere.

Flyet var mer enn i rute og kom til Amsterdam før skjema. Etter 1,74 timer med venting satte vi kursen for Bologna. Buss fra flyplassen til Bologna jernbanestasjon og deretter tog til bestemmelsesstedet Riccione. Reise gikk uten noen form for stress eller pustebesvær.

Ved ankomst Riccione kom to minibusser fra hotellet for å hente oss. Etter et kort intro møte ble det innsjekk og utlevering av sykler.Selve utlevering av sykler ble en liten utfordring for hotellet da deres liste ikke stemte helt overens med våre bestillinger. Frode-Jarle fikk for eksempel den kjipeste alu sykkelen i hele stallen! Reiseleder Eivind hadde noen konstruktive diskusjoner med sykkelmekkeutleiesjefen og lovnader om tilpasninger skulle bli ordnet ila kvelden.
Neste på programmet var sykkeltestetur. Camilla var her i fjor fikk lov å tegne å fortelle litt for vi dro i vei mot Rimini. Arne reiseleder hadde for ordens skyld den råeste De Rosa Carbo Idol sykkelen og sykkelcomputeren viste utrolige 50 km/h mens vi andre som syklet ved siden av kun fikk målt 30 km/h. Mye trafikk og ca en time senere returnerte vi til hotellet etter en ca 26 km tur langs standpromenaden og tett trafikkerte gater.

Flere blant deltagerne har også ambisjoner å trimme vekk små bildekk men denne tanken forsvant likefort som Eirik Bakke var på banen for Brann mot Ålesund. En aldeles nydelig kveldsbuffe med dessert fikk de fleste til å gå aldeles amok.Rett etter middag fikk kresne sytete klagete Åsane syklister byttet sine sykler mot sine forventninger så på tampen av kvelden var alle fornøyd. Planen for søndagen er å sykle, underlig nok. Det ble diskutert om hvilke tur en skulle velge og om en skulle kjøre på fra dag 1 eller faktiske vente med å trene til mandag og ta en tur på byen istedtet! Men, natten senket seg for de fleste og klokken 21.33 var faktiske de fleste sovnet!!
Flere bilder kan dere finne her.

Ingen kommentarer: